AbangAdik PhotographY

By: joedani brothers

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 10-Sep-2008 01:51 Email | Share | | Bookmark

we are now at:

www.abangadikphotography.com



Friday, 29-Aug-2008 08:29 Email | Share | | Bookmark
dah nak pindah...

we are migrating soon.. we will advise the new address later.. thanks for visiting..


Monday, 14-Jul-2008 13:32 Email | Share | | Bookmark
Coming SOoN!!




Tuesday, 24-Jun-2008 16:39 Email | Share | | Bookmark
ALUMNI Asrama Tun Dr.Ismail & Toh Puan Norashikin (1984-88)

 
 
 
View all 53 photos...













14hb Jun baru2 nih..aku ader shooting kat area2 kampung pandan.ngn abang aku.aku anggap ini sbg bigjob la.ini majlis alumni asrama Tun Dr Ismail ngn Toh Puan Norashikin. Kitorg sampai dari kul 12 tghri..shooting smpai kul 12mlm baru balik..12jam tu!!tak penah buat pun..sbb derang ader pendaftaran, motivasi,minum petang,telematch, mlm plak ader mkn mlm, cabutan bertuah, ngn band 80 an..abis event tu, kaki aku pun dah ketar2, tgn pun ketar2..balik on the way pun snyp je dlm kete..sampai umah trus flat..wlpun bekeje 12jam direct, tapi aku raser ini antara event paling best ngn happening yg penah aku ngn abg aku involve..duk gelak2 je sampai ke abis..memang best geler!!tak caye?dah boleh2 tanye abg aku

Event & Wedding Photographer
Dani Izwan-012.2534519 (izwan_zainol@yahoo.com)
Joe -017.700859 (izanizainol@yahoo.com)


Tuesday, 24-Jun-2008 15:57 Email | Share | | Bookmark
Majlis Persandingan Aizat&Umi (1 JUN 2008)

 
 
 
View all 37 photos...








1 jun 2008 ritu aku ader shooting kat ipoh, kat kampung tawas tambahan.majlis aizat&umi..tapi aku just cover mlm je..abis kat kul 12 gak le..tapi aku sonok bekeje ngn derang..sweet gile all the time..senang citer..dah tu bile nampak cam aku penat2 sket, si pengantin laki akan bergegas mndapatkan secawan air tuk aku..paper pun aku ucap slamat melangkah ke alam baru buat aizat ngn umi..skema plak ayat aku

Event & Wedding Photographer
Dani Izwan-012.2534519 (izwan_zainol@yahoo.com)
Joe -017.700859 (izanizainol@yahoo.com)


[<<  <  [1]  2  3  4  5  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net